Új hozzászólás Aktív témák

  • ponti_ak

    addikt

    válasz vili13 #2597 üzenetére

    A 2.5'' D2 jobb egy fokkal de még mindig nem az igazi, hordozni meg szvsz túl nagy.
    A D2-t szvsz látni, fogdosni kell kicsit. A bemutató darab kb. 10 percet volt a kezemben egy héttel ezelőtt, de szerintem elég lenne. Hordozni meg pont jó, 90g az kb egy mobil-teló súlya, viszont lapos, így jobban elfér a zsebedben mint a hosszúkás mobil, és emiatt nem érezni olyan nehéznek.

    S annak ellenére, hogy bwoaynak -akármenyire is irónikus volt a 2-vel előbbi postja,- végülis igaza van (vagyishogy nem vagyok video-buzi, sőt... sokkal inkább a zene!); de ha lenne egy jó eszközöm, akkor meglehet, hogy rászoknék, és neadjisten elővenném a metrón is néha, hogy megnézzek egy-egy rajzfilm- vagy filmsorozat-epizódot.

    5-6'' már nézhető lenne, de az már végképp alig hordozható.
    Ezzel egyetértek.

    Nagy fogyasztású nagy kijelző helyett pl. többre tartanék egy 24-bites D/A konvertert, hogy ne csak a minőség rovására lehessen hangerőt szabályozni...
    A digitális hangtechnika mérőszámai terén nem vagyok otthon, de a nagy fogyasztású kijelző engem is eléggé aggaszt. Ha háttérfény nélkül nem kezelhető a gép, az mindjárt 1 jó nagy mínusz pont nálam (is). Oké, a 30 óra lejtászási idő is elég lehet, de az mégsem 52 (igen, telhetetlen vagyok, mert hozzászoktam..) :) Már az is épp elég ''ilyesztő'', hogy érintő-képernyős.. de a bővíthetőség és a D2 mérete/hangminősége/bővíthetősége/sokoldalúsága egyelőre meggyőző számomra.

    Kiváncsian várom mit villantanak fel Cowon-ék az augusztus végi-szeptembe-eleji IFA kiállításon (ha egyáltalán)... :U Tényleg nagyon jó lenne egy flash-memós X5-U3 hibrid.. vagy még egy annál is jobb Digital Audio Player. :)

Új hozzászólás Aktív témák