Új hozzászólás Aktív témák

  • <Adamsky>

    nagyúr

    válasz Atlantis #2607 üzenetére

    Nekem Audigy1-em van, amit egy Technics RP-F800-al hallgatok. E mellett van egy iRiver iMP-550-em valamint egy CX-300-as fülesem.
    Az Audigy-t teljesen ''flat'' beállításokkal hallgatom, míg az iRiver-nél (a CX-300-al) kb. 4-5dB magasat és 2-3 dB mélyet emelek (meg a többi sávot is szoktam állítgatni, de a lényeg, hogy egész kis kiemelést használok). Nekem ez így jó. Nem próbáltam még a CX-et az Audigy-vel, de lehet, hogy teszek majd egy kísérletet...
    A lényeg, hogy -- tapasztalatom szerint (iAudio G3/X5/U3/D2, iRiver iMP-350/550, Meizu M3) -- az iAudio és iRiver Meizu lejátszóival + egy jó fülessel nagyon szép (és tiszta) hangzás érhető el. Az előbbi három márkából Neked a Meizu-t emelném ki. Mivel úgy tűnik, hogy imádod az esetenkét talán túlzó basszust, szerintem a Meizu készülékei között nézz szét (főleg M3/M6). M3-at már volt szerencsém kipróbálni, és a mellett, hogy szépen szól eszeveszettül szét/el- lehet konfigurálni a hangzását. Ha kell tehát igen dúrva (nekem már kellemetlen) basszus is kihozható belőle.

Új hozzászólás Aktív témák