Új hozzászólás Aktív témák

  • stemplar07

    őstag

    válasz Tulku #27774 üzenetére

    :) X3K nos nagyon szerettem !! a hangját is , tényleg Én pl FiioX3 v1. után (Wolfson) a Fiio3K- tartottam szárazabbnak,és aztán rájöttem, hogy csak precízebb . Audiotechnika ATH-AD900x amivel mindhárom DaC-ot hallgattam.. tehát a HiFi lánc vége ua.
    V10 , és mind mindent esetleg ,kalibrálni szokni kell , szerintem még precízebb mint a FiioX3K ! nem ,,csilingel annyira ,, viszont Flac-ot hallgatva bármit tehetsz vele egy Androidon .. színezheted , vagy natúr hallgathatod
    , nem bántam meg .
    Valamint DSD-n is szebben szól , van olyan ismerősöm ,aki AK-240 mellett használja, és azt egyre kevesebbszer :-) ..az Ak-t ..ez azért valami ...
    Nem tarom csodának, de az az Ess Sabre nem hazudik akár a 32 bit DAC (ESS 9018C2M), akár az erősítőt nézem .(.SABRE9602 - 122dB SNR, -123dB THD. ) Tudom, nem mindegy mi veszi körül a pár dolláros áramköröket .. :-)
    Számomra egy volt a lényeg a ,,svájci bicska,, A HiFi ről nem lemondva ..csak egy eszközt kell hurcibálnom , töltenem..stb és ezt úgy ,hogy nem egy ,,egérmozi kijelzőn,, tekergetem a gombot , és a telefon rész is kiváló !

    Kompromisszumokkal, de a másik oldalon kompenzáló , kiváló hangú eszköznek tartom .
    ( nem csodálkoznék ,ha iPhone /Samsung 7 jövőre 32Bit DAC-vel jelennének meg..)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák