Új hozzászólás Aktív témák

  • K1LLMy53Lf

    senior tag

    válasz Ciccuka #28262 üzenetére

    ONN-t nem ismerem, x2 vs x3: attól függ, hogy mit szeretsz, illetve milyen fülessel használod. Az x2 kicsi mélyorientáltabb, ezáltal populárisabb hangzást ad, és könnyedebb/levegősebb. Az x3 (saját véleményem szerint persze) sokkal "tömörebb", mintha köréd ülne az összes zenész karnyújtásnyira, viszont jobban elkülönülnek a hangszerek és több részletet is mutat (hallasz olyat is, amit x2vel nem vagy nagyon minimálisan). Kezelésben x3 jobb, hiába a minimál stílusú kijelző (amit mellesleg én nagyon szeretek) illetve több helyed van (2memóriakártya slot). Külsőre x2 jobb, x3 véleményem szerint el lett ba...a ezzel a mikrobarázdákkal, mert baromi sérülékeny (én pedig nem tudok porcelánként bánni a használati tárgyaimmal, bármennyire is vigyázom rájuk). Nincs EQ x3 esetén egyelőre (engem spec nem zavar), nincs prefetch (számok elején kb 1mp-t "lecsíp"), illetve lejátszási sebesség probléma van 44,1khzes zenéknél. Nem kell halálosan nagy bajra gondolni 997/1000 sebességgel játsza le, ha jól emléxem, ami ~1mp/2,5percet jelent. Van, aki elvileg észreveszi, van aki nem. Mindezen hibáit a rockbox meg fogja oldani (x2 ugyebár nem alkalmas rockbox-ra). +több formátumot támogat (.acc, .ogg amik hirtelen beugranak x2-vel szemben)

    (a "full review"-mat is egyszer majd megírom, habár részletekben már mindenről írtam itt fórumon kérdésekre válaszolva:B)

    "...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!

Új hozzászólás Aktív témák