Új hozzászólás Aktív témák

  • andersen10

    aktív tag

    Nem jártam eddig ebben a topicban, sziasztok!

    Beruháztam egy fiio m11 pro-ba (jelenleg 500 EUR a német ebayen, ingyen szállítással!).

    Eddig android teló + egy kiváló japán USB mobil DAC (ral keb02ip) kombót használtam szimmetrikusan kábelezett Audioquest Nightowl fejessel. Számomra nagyon kellemes, hosszan hallgatható belsőséges hangzást az adott (tudom ez szubjektív), de beláttam, egy DAP-pal egyszerűbb az élet, beleugrottam. (A fiio hangjáról egyenlőre nem vonnék mérleget, amíg nem készül el a 4.4-es szimmetrikus fejhallgatókébelem, így nem lenne fair az összehasonlítás).

    Tidal master előfizetésem van, egyben ez az elsődleges forrásom.

    Az USB DAC esetén nem volt kérdés az UAPP (Usb Audio Pro) alkalmazás szükségessége, azzal, hogy a android mixert kikerülve bit pontosan küldi a jelet a DAC-ra, (adott esetben sw. MQA kibontással) hatalmas minőségjavulást hozott, gondolom ezt ebben a topicban nem kell magyarázni :)

    Kérdésem, hogy egy ilyen dedikált eszköznél, mint az M11 pro, van érzékelhető minőségjavulás ha UAPP-ot használok tidal eléréssel, a natív Tidal app helyett? Azt látom, hogy a státusz sorban az MQA ikon csak az UAPP lejátszásnál jelenik meg, de a TIDAL appnál is az eredeti bitratet írja ki. A Tidal app mellett két érv szólna, az offine lejátszás lehetősége, és hogy megbízhatóbban működik a dalszöveg megjelenítés, mint az UAPP + Musicxmatch párossal.

    Köszi a tippeket!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák