Új hozzászólás Aktív témák

  • ruscus

    tag

    válasz krisi047 #3912 üzenetére

    Szia Krisi047!

    Először is azzal kezdeném, h én még csak most vettem meg az első mp3playeremet, így lehet nem mérvadó a véleményem... Azt viszont elhiheted,h iszonyat sokat kutattam utána, milyet válasszak(ha visszaolvasol,te is láthatod... :) ), tehát már azért van némi (még ha nem is gyakorlati ) tapasztalatom e téren. Na meg úgy látom, a "Nagyok" amúgy is épp pihiznek vmerre.... :)
    Tehát mivel úgy látom, az ár igen fontos szempont számodra (is) - ez elég ismerős nekem is.... - én a Hitachi helyett inkább a
    Sansa Clip-etajánlanám neked (bár a hitachiról én se nagyon tudok semmit...) <-- (nem biztos,h itt a legolcsóbb,de ezt találtam leghamarabb)
    Nem tudom mi alapján választottad ezeket,de ha fontos számodra a hangminőség,és olcsón is szeretnéd megúszni, sztem a Clip-nél jobb választás nincsen! 2gb-s változata kb. 12000, és beépített akksis ez is (én éppen ezért nem vettem ilyet,mert én az elemes működést preferálom inkább), a hangjáról csak annyit,h az előző sansa-k valóban nem voltak túl jók e téren, de a clip-et úgy eltalálták,h még az iaudio lejátszókkal rendelkezők is irígykednek rá!!!
    Kinézetre nem annyira szép,de sztem a hangja kárpótol mindenért!
    De majd biztos jön Macilaci,és majd zeng neked ódákat róla... (neki is clip-je van)

Új hozzászólás Aktív témák