Új hozzászólás Aktív témák

  • ruscus

    tag

    válasz agiles #3963 üzenetére

    Teac mp-222 -erről viszont minimális az elérhető információ.
    Na,a bűntudatom miatt (hogy ilyen alaptalan dolgokkal megvádoltalak..) most utánanéztem én is ennek a teac-nak,hát magyar oldalon én sem találtam róla abszolút semmit!
    (mellesleg csak külseje alapján nekem is nagyon tetszik,ha én lettem volna a designer,én is kb. pont ugyanilyet terveztem volna! lehet,h mégiscsak van vmi abban,h szted elég hasonlóak az igényeink ezen a téren... :U ha most még azt is mondod,h te sem bírod a joystick-ot,rögtön "falnak megyek"! :DDD az már túl sok lenne nekem...)
    németet találtam,de azon én kukkot sem értek,úgyh bepróbálkoztam a francia oldalakkal... dehát sajnos azért itt sem bővelkedtek nagyon az infokban,meg az is igaz,h csak az első 10 találatot néztem meg,tovább menni lusta voltam... de azért annyit mégis leszűrtem konklúzióként,h val.szeg a hangja nem éppen a csúcskategória... :F (pl. abból,h sehol sem írtak erről,ill. nem ajnározták nagyon semmilyen téren sem,csak a lehető legtárgyilagosabban felsorolták az egyes funkciókat - de ettől még lehet,h csak a kidobott oldalakon nem írtak elég jó jellemzéseket róla,de sztem ennek nagyon kicsi a valószínűsége) vásárlói tapasztalatokat meg végképp sehol nem találtam,mindenütt üres volt ez a rovat(mármint az első 10 találaton belül...)
    szóval belinkelek ide 2 oldalt,ami minimális infot ad róla: az egyik egy [video] - itt nem tudom megmondani,h a hangban van-e esetleg hasznos info,mivel én a gépemen nem hallok semmit sem... :D az alul lévő blogban lényegében semmit sem írnak,csak tiszta OFF az egész...

    a másik meg egy [ rövid "cikk"]

    azért leírom a funkcióit is (bár sztem ez nulla nyelvtudás nélkül is nagyon érthető... nameg nyilván nem én vagyok az egyetlen,aki érti vmennyire ezt a nyelvet.. :) )
    - mp3,wma,wav lejátszás (mily meglepő dolgok... :) )
    - 256MB-->2GB tárkapacitás (flash - bár ez gondolom nem kérdés...)
    - 2 színű oled kijelző, id3-tag és dalszöveg kezelése/megjelenítése
    - 5 féle (gondolom gyári!) equalizer
    - 10h üzemidő - (hú,ez marha kevés! ,és ha még a szokásos min.10-20 %-ot levonjuk belőle!..)
    - FM rádió felvételi lehetőséggel, azt ők sem tudjkák milyen formátumban... (de ők is gyanítják,h wav-ban...)
    - azt is felrótták neki,h nem lehet vele mappák szerint keresni,csak a számok lejátszóra másolása szerinti sorrendben (remélem,ezt nem értelmeztem félre...)
    - 1db AAA elemmel műk.
    - 70x36,5x13mm, 35g

    Végül,összegezve: hát...,én sajnos egyáltalán nem látom úgy ezek alapján,h ez a lejátszó annyira jó lenne... (az sztem már régen rossz,amikor azt tartják a lejátszó legnagyobb erényének,h az adott márkán belül ez a legkisebb modell...!)
    sztem már inkább a clip,abban hangilag legalább tutira nem fogsz csalódni! (ha meg az ár meg az elem tényleg olyan nagyon fontos,akkor a pd-205... - asszem erről már sose fogom megtudni,valójában milyen lett volna... vagy ott vannak vaterán az iriverek,sztem azzal sem lehet túlságosan rosszul járni... - bár én még nem vettem át az enyémet...)

    [ Módosította: ngabor2 ]

Új hozzászólás Aktív témák