Új hozzászólás Aktív témák

  • looser

    addikt

    válasz Blackhole13 #4888 üzenetére

    Sajnos nem tudom. Kevés tapasztalatom van, s eléggé szubjektív, bárki bármit is mond. Függ ugyebár a lejátszott dal minőségétől (lehet az bármilyen csoda flac, ape vagy wav, ha nem jó maga a stúdiófelvétel sem (nekem a Kampec Dolores - A bivaly hátán című lemeze (eredeti) ilyen rossz minőségű)), a lejátszótól (én nem éreztem különbséget, pedig van olyan anyag, amit 4 éve (első MSI player óta) hallgatok) és a fülhallgatótól. Szerintem ezen van leginkább a hangsúly. Szerintem az emberek jó része (velem együtt (tényleg, nem túl sok a zárójel? :) )) utcán hallgatja, menet közben a kicsikét, és nem egy csendes térben, ahol szépen kijön minden, ami hiba lehet a hangzásban; szóval a legegyszerűbb holmik is szólhatnak jól, okozhatnak örömet, én pld. egészen hozzászoktam a kis hulladék Sennheiser MX300-hoz is néhány nap alatt. Szóval egy idő után szerintem nem nagyon figyel az ember menet közben ilyesmire, csak ha igazán rossz a hangzás, de arra meg fel lehetsz készülve.
    Remélem, nem írtam hülyeségeket :) Röviden: szerintem minden komponens fontos, de leginkább a rögzített zene minősége és a fülhallgató ami meghatározó, de nagyrészt ezekre sem figyelek menet közben (BKV rulz :) )
    Én szeretem így is a lejátszómat (Sony NWZ-S618F), nekem tárhely kellett elsősorban, tobzódni a zenékben. Ha fülest cserélek (fogok), az amiatt lesz, hogy nyakpántos legyen, mert nyáron nem szívesen viselek belsőzsebes kabátot, ahol most pihen a játékos, ha úton vagyok :)
    Mindenkinek az egyéni igénye szabja meg, mit akar. Másrészt örömmel birtokolnám az itt nemrég (vagy a fülhallgatós topicba?...) belinkelt, közel 300e Ft-os fülest :) Na ott tényleg nem tudom, mit kaphatnék a csúcs Shure-hoz (kb. 100e Ft), vagy akár a Sony tetejéhez (23e Ft) képest.
    Röviden ennyi, de jó erről beszélgetni :)
    Egyébként csodálkozom, hogy ponti_ak maestro még nem szólt a Cowon család 1-1 igen kitűnő hangzású darabja mellett. Ő az iAudio U3 rajongója.
    Szerintem a Sony is kitűnő választás, egy jó fülhallgatóval élvezni fogod :)
    ...ja és, igen jó az akkuidő is (33 óra, tesztek szerint 22-28).

    Mindent tudok a rákászszakmáról...

Új hozzászólás Aktív témák