Új hozzászólás Aktív témák

  • Ferdzsoo

    addikt

    Nyah akkor én is megosztom személyes tapasztalataimat 2 nap elteltével:

    Maga a clip egy tünemény, nagyon igényesen néz ki szerintem a kijelző minőségére nem lehet panasz, ennyi pénzért ez tökéletes.
    Az anyagminőség szerintem közelebbről nézve viszont közepes, kicsit igényesebben meglehetett volna oldani az összeillesztést. A navigomb kék világítása viszont nagyon faja.
    A menü felépítése kb olyan egyszerű hogy elsőre tudtam mindent, könnyen lehet tájékoződni, logikus.
    Elég jól kalibrálható a cucc, nemgondoltam volna hogy egy 10k-s lejátszón kijelzőfényerőt meg sleep time-ot is lehet állítani. :))
    A hangminőségről: Nincs egy 50k-s fülhallgatóm, csak egy PX100-am, de elsőre hát nemtudom annyira zengtétek hogy mennyire iszonyat jól szól, hát elsőre kicsit csalódtam, mind a hangerőben mind a magasok csilingelésében mindpedig a mélyhangok keltésében.
    Nekem a gépen egy Audigy 2NX-em van, egy régebbi (lassan 25 éves :DDD ) Videoton cleopatra erősítő van rákötve, hát ha abba beledugom a PX100-at akkor olyan mélyek jönnek ki hogy befosok. Gondolom erre rádob a bass boost meg az erősítő mélykiemelése is, mindenesetre úgy érzem alacsonyabb frekvenciatartománybeli mélyek is megszólalnak míg a clippen ez nem, ott mintha le lenne vágva a freki. A magasak mondjuk szinte ugyanolyanok, de a mély az gyengébb...

    Előre mondom nincs összehasonlítási alapom egy 50k-s lejátszóval, de ha a tesztek alapján ez jobban szól mint azok, akkor ez elég gyatra az 50k-s cuccokra nézve.
    Az EQ-val viszont egész jól fel lehet javítani a dolgokat, így már azért egész hasonló lett a gépemmel keltett hangok által.
    Így igazából csak a mély nem az igazi. De aztán lehet hogy velem van a baj és lejátszó nem képes olyan mélyeket generálni mint a hangkari. :U
    Hangerősségről: Hát a normál beállításon a picike nagyon nem hajtja ki a PX100-at, nem szoktam bömbölve zenét hallgatni de a PX100 nyitott fülhallgató hát utcán édeskevés a normal. High mellett már azért sokkal korrektebb, de feltettem az amcsi FW-t és így már mindig megállja a helyét hangerősségben. Persze gondolom egy agybadugós fülessel már maga a high is brutál lehet, de azért itt egy pöppet nagyobb felüetet kell megmozgatnia a cuccnak... :)

    Eleinte a kapcsolódással voltak problémáim, de segítséggel megoldottam mindent, összességében ezektől függetlenül pozitív a véleményem, 10k-ért szerintem ez bőven oké, egyedül kicsit a mélyeket hiányolom. :(

    "It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."

Új hozzászólás Aktív témák