Új hozzászólás Aktív témák

  • Viktor77

    titán

    válasz LILLAmaca #5346 üzenetére

    Több kérdésedre válaszolok.

    1. Fent a fekete sávon, van olyan, hogy "Adataim", ott tudsz jelszót változtatni.
    2. Ha be vagy jelentkezve, akkor jobb felül, van egy menüpont, hogy "Beállítások". Ott meg tudod változtatni a hozzászólások időrendbeli sorrendjét (is).
    3. Ha telefonban zene kell, akkor csak SE. A Walkman széria még mindig üt (tapasztalatból mondom). Ha erre adod a fejed, akkor csak ezt vegyél.
    4. A Clip tud jól szólni. Nagyon is. Pont azért, amilyen. Sallagmentes, viszont rágyúrtak a hangchipre (de ezt olvashattad feljebb is párszor). Így itt gyakorlatilag csak azt kell megfizetned. Ha a 11-12K-s sávban gondlkodsz, akkor ő a nyerő.
    5. Elöször egy W800-am volt (van), ehhez vettem egy Sennheiser CX300-at fülest (jobban szól mint a gyári HPM70-es). Már ez is nagyon jól szólt (komolyan). De mivel ki akartam próbálni egy MP3 lejátszót is, így gondoltam belevágok egybe, az itt olvasottak alapján. Úgy voltam vele mint te. Így direkt a legolcsóbbra mentem (Clip), hogy ha csalódok, ne bukjak sokat. De meglepődtem mi rejtőzik ebben a csöppnyi kis kütyüben. Hangerő, basszus, szép hangzás (bár ebben szerepe van a fülhallgatónak is). Kétlem, hogy 21-22K-ért jobb párost lehet kapni.

    Csinálni kell. Kész. Pont.

Új hozzászólás Aktív témák