Új hozzászólás Aktív témák

  • tzh

    csendes tag

    Sziasztok!
    Van már valakinek tapasztalata az IAudio 7 üzemidejével kapcsolatban?

    Új mp3 lejátszó vásárlás előtt állok, ezért több napja olvasgatom itt a topikokat.
    Tegnap a cornerben voltam az Iriver T60-ba belehallgatni, mert eddig ragaszkodtam az AAA cseréhető akkus verziókhoz, ugyanis teljesítménytúrákon eleve csupa elemes cuccot használunk, IPC-1L töltővel megtámogatva.
    Az Iriver T60 pont olyan snassz hangzást mutatott be, mint a lecserélendő Philips SA2120, ezért, ha már ott vagyok alapon belehallgattam a 60 óra üzemidővel reklámozott IAudio 7-be, és nagyon meggyőzött, így ha csak 2/3-át is tudja annak a 60 órának, akkor még a héten érte is megyek.
    A T60 esetén úgyis vettem volna valamilyen fülest is, mint pl cx300, meg ott ajánlgatták az AKG 324p-t is erősen, de azt legfeljebb átütemezem jövő hónapra.

    Eredetileg Meizu E3-at kerestem volna, mert páromnak olyan van, és a hangzása nagyon jó, főleg a nem tudom milyen típusú Sony fülessel (az egy régebbi sony cd playerről van meg neki), illetve legalább olyan jó hangzású másfélét.
    A cserélhető elem azért lett volna alapkövetelmény, mert előfordulunk olyan túrákon is, amikor folyamatosan 24 órát meghaladó időtartamon keresztül nem nagyon látunk civilizációt, a beépített akkus, illetve a nem ceruza formátumú akkus kütyüket ezért kerüljük (a GPS-ünk is ceruzás).
    A fentiek miatt behatároltak a lehetőségeim, így nem maradt más választásom, mint az I7

Új hozzászólás Aktív témák