Új hozzászólás Aktív témák

  • meszeske

    tag

    válasz zsolt19900 #6318 üzenetére

    Hát én is bajban voltam amikor anno lejátszó vásárlása előtt álltam. A tapasztalt fórumtársak véleményei alapján próbáltam megközelíteni a kérdést és így az iaudio lejátszói kerültek képbe.
    Nem vagyok fafejű cowonbu....i így azt tudom mondani hogy nagyon sok olyan lejátszó van a piacon ami a hordozható zenehallgatás igényeit ,kisebb nagyobbb minőségi szinten kielégíti.
    Saját tapasztalat :- kipróbáltam az u3,u5 d2, i7 tipusokat és nekem zenére ,praktikumra,hordozhatóságra az u3 jött be. Egyébként van egy D2 lejátszóm is ,de őt úgy általában szeretem használni./mindenben jó /.Az U5-nek az a baja / ha bajnak lehet nevezni/, hogy nem játszik annyi zenei formátutmot (flac,ogg...), videót, txt-t, nincs vonalbemenete. egyébként nagyon hasal egy Ipod-ra ,ezért nagyon szép mutatós darab. Az i7 pedig egy nagyon jó kis lejátszó de szerintem már hangban kicsit gyengébb az u3- nál. /Van aki szereti a csúszkás kezelő felületet , de nekem nem jött be!
    Hát ennyi!
    Ja és jótanácsként csak annyit még ,hogy minnél többet vacilálsz a dolgon annál nehezebb lesz a döntés. /Tényleg sok jó cucc van a piacon .Én pédául nézegettem a Sony lejátszóit is és nagyon faja kis szerkezetek/ De azért mikor meghallgatom az U3 zenedobozon /Sennh.cx 95/ a Mint Royal - Little Words című zenéjét, futkos a hideg a hátamon! /Na akkor végigfut bennem, hogy de fasza kis lejátszót vettem!!! :D

Új hozzászólás Aktív témák