Új hozzászólás Aktív témák

  • SOAD19

    addikt

    válasz kisbuba #6794 üzenetére

    Hello!

    Egy mp3 guru néhány ajánlása
    Amiket felsoroltál azokat szvsz nem ajánlatos megvenni. Ennyi pénzért már lehet minőségibb darabokat venni. A fórumot olvasgatva a köv. márkák az elismertek(a teljesség igénye nélkül): iAudio, Iriver, Sony, Samsung, Meizu, Creative és a nagy slágerek a Sandisk Sansa clip (semmi felesleges csicsa, de nagyon jó hangminőség) és a Sansa Fuze(a Clip-pel megegyező hangminőség).
    Ha nekem kellene választani én vagy iAudio U5-öt [link] vagy Sandisk Sansa Fuze/Clip-t vennék (infoért keress rá ebben a topicban). Mondjuk engem is már csak a hangminőség érdekel, nem érdekel az mp4 meg csomó szerintem felesleges plusz tulajdonság (játékok, stb), amit a kevésbé minőségi lejátszókba pakolnak.
    Nekem Meizu M3-asom van azt mondják ennek is jó hangminősége van, de van egy kisebb hibája. Nekem nagyon bejön, nagyon össze van pakolva és nagyon vékony :K .
    Mondjuk ha 25k-ból a legjobb hangminőség szerintem egy Sansa Clip+ Sennheiser CX szériás(cx95, Cx55, cx300/400/500) fülhallgatóval hozható ki. Mivel a lejátszókhoz adott fülhallgató általában nem a legjobbak, érdemes egy jó kis fülhallgatót beszerezni, h kihasználhassuk a lejátszó tudását.

    Remélem segítettem egy kicsit, míg jön egy Mp3 guru, aki tényleg vágja a témát. Én is csak iszom a szavaikat. :K :R

    Mod: Hopp meg is előzött egyikük. :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák