Új hozzászólás Aktív témák

  • renato

    aktív tag

    válasz rakal #7453 üzenetére

    köszi, csak ezekkel egy bajom van, számomra noname, plusz túl drága ahhoz hogy csak úgy elfelejtsem ha megvan az igazi. Az oled kijelző alap lenne egyébként ma már ilyen kis kütyünél. szóval a samu p2 is felejtős, de az tényleg jó cucc. a P3 is jó, csak szerintem igenis kevés az újdonság benne.

    Lehet az lesz, hogy megvárom míg kijön ez a sony, addig meg talán össze is spórolgatom a 16GBosra a zsét... Köszi azért még egyszer mindkettőtöknek. :)
    mert marad akkor kb 2 órád, ami videóra két óra persze. De zenére (tegyük fel Flac) és még böngészek is kicsit... vagy olvasok közben (igen én csinálom), akkor bizony hiába számoljuk át, lehet kevés, ha egész nap pesten sétafikálok vagy fotózom.
    Itthon elég lenne persze, és a lejátszó is sokkal praktikusabb a gombai miatt meg etc.
    Nehéz ügy, jó lenne ha még belehúznának a sonynál. :)
    De aztán lehet cowon lesz belőle, olvasása is meg filmre is jonn a nagyobb kijelző és felbontás, és már várni sem kell rá... Youtube meg az internet annyira nem érdekel igazából. csak a gombok lettek elcseszve az s9nél , de azok nagyon :/ nem esnek kézre, meg ha zsebre rakom állítva, akkor a gombok egyik fele, a zsebem alját nyomja... igy aztán hogy férjek hozzá?? wáá.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák