Új hozzászólás Aktív témák

  • celf

    őstag

    válasz Dave™ #8047 üzenetére

    hm... hat ugytunik ahany ember annyi fajta velemeny, es lathatoan az audio temakor egyike azoknak amire ez hatvanyozottan igaz :)

    az biztos, hogy amint meghallja az ember a jobbat mar nincs visszalepes. vagy ha van, azt kb ugy tudom elkepzelni mint egy paralizisbol felepulo rehabos csavo elso lepeseit... :D ejjj

    megegy negavitum a clip/fuze ellen: EQ-hoz hozzaersz bekapcsol a nagyon gyenge DSP es szevasz jo hangminoseg :P mas kerdes, hogy nincs szukseg taperolni az EQ-t mert annelkul is jol szol.

    persze ez megint szubjektiv, mert most olvasom, hogy valaki szerint nem ront a sound quality-n, csak halkit az egeszen olyan -4db-t. es ezt korrigalva mar lehet buveszkedni.
    ki fogom probalni... de oszinten szolva nem taplalok tul sok remenyt.

    add: egyebkent tenyleg a kiadott penzt mennyiseget kell nezni, es ebbol kiindulva a clip/fuze valoszinu azegyik legjobb valasztas.
    bar mondom a sony-k is nagyon jok.

    ha mar temanal vagyunk: tud valaki tobni egy gyors update-et a sonykrol, hogylehet-e rajuk dobni zenet total commanderrel, felismeri-e a lejtaszo majd azokat a zeneket rendesen, tudom-e bongeszni a mappakat.... es.... custom EQ sem artana (ami nem csak elfuseralja majd a hangot :P :DDD )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák