Új hozzászólás Aktív témák

  • Dávidxxx

    aktív tag

    Sziasztok!

    Az lenne a kérdésem, hogy milyen tapasztalatok vannak az alábbi lejátszókkal, mert elég sok és sokfajta véleményt hallottam már róluk:

    Sony NW-DB 105 különböző verzió - azt hallottam, hogy a drag'n drop csak SonyStage-el müxik (ezt mondta az eladó, aki nem tűnt valami nagyon okosnak), de olyat is olvastam, hogy nem kell hozzá, mert van music mappa és oda kell bemásolgatni a dolgokat. Amúgy jó a hangja.

    Sony NWZ-B135, és 133 különböző verzió - ezekre már simán fel lehet húzni akármit program nélkül, viszont a hangminőség elvileg gyengébb mint a 105-s társaiknál. Ha emberi fül nem hallja, az nem para, de ha érezhető, akkor inkább a minőség felé hajlok.

    iRiver T5, T7 - azt olvastam, hogy egész jó a hangjuk, habár elég kevés ideig bírja az aksi. Volt egy fórumozó külföldön aki azt állította, hogy a T7-es 2 órát bírt ki nála... Lehet speciális eset, de azért gondoltam megkérdem. Meg néha fagynak és furcsa dolgokat művelnek.

    Nos akkor kinek, milyen +/- tapasztalatai vannak, vagy melyiket érdemes megvenni, ha első sorban a hangminőség a fontos, aztán talán az aksi, és az sem utolsó, hogy ne kelljen külön program ahhoz, hogy zenét másoljak rá (nem tudom hogy ezek firmware frissítéssel esetleg "javíthatók"-e).

Új hozzászólás Aktív témák