Új hozzászólás Aktív témák

  • Padree.c2

    tag

    sziasztok,

    ismét a tanácsotokat szeretném kérni.
    egy zenész barátom szeretne mp3-as lejátszót venni, és számomra elég fura kívánságai voltak, amire nem is tudtam válaszolni neki, ezért fordulok hozzátok.
    Kívánságai: min 4GB-os legyen, de lehet kisebb is, ha bővíthető. menet közbeni keresés, és elfogadható minőség, ami zenei körökben azért nem egy átlagos, hanem inkább jó minőséget jelent (sansa clip-emet hallgatva, amin leginkább 320 kbps mp3-ak vannak, mindezt egy Sennheiser CX 400-on, azt mondta, hogy valami hasonlóra gondolt ő is.. :D). aztán vonalbemenet (nemtudom, hogy pontosan ez-e a neve, de arra gondolok, hogy legyen valami olyan bemenet, amire a hangszereket, persze egyszerre csak egyet rákötve tudna felvenni vele, és nemcsak a mikrofonnal zavaró zajok mellett)
    amiket extraként említett, vagyis szánna rá több pénzt is, ha lenne benne az a tempóváltás, és a transpolse (hangszínváltás).
    én első körben azt javasoltam neki, hogy vegyen egy kis netbookot normális hangkártyával, én pedig töltök le neki vmi rendes audio-szerkesztő programot, de ha ez megoldható lenne egy mp3as lejátszó személyében olcsóbban, akkor inkább azt választaná..

    nagyon köszönöm a válaszaitokat előre is

    Pp. ♠

Új hozzászólás Aktív témák