Új hozzászólás Aktív témák

  • Neilontero

    csendes tag

    Sziasztok!

    Itt a fórumon nagyon favorizáljátok a Fuze-t és a Clipet,biztos meg van az oka...én viszont az NW-A1000-s szar-fos-szar Sonym helyett keresnék végre egy olyan lejátszót,amire tudok zenét tenni kötelező program nélkül is.
    Az volt a probléma,hogy a ConnectPlayer (ami állítólag a világ egyik legrosszabb/ használhatatlanabb szoftvere) nem telepszik fel Win 7-re. Lenne alternatíva,a SonicStage,csak az meg semmiképp sem ismeri fel a lejátszót.Hivatalosan támogatja,de kéri hogy formatáljam le (merevlemezes a kicsike) és majd utána felismeri...no,nem tette és itt állok egy használhatatlan MP3 lejátszóval...XPn elvileg menne a Connect,csak ott 12 percenként lefagy.No hagyjuk is...

    A Jetaudio miatt gondoltam Cowon termékre,azok közül is az U5 vagy az I7 szimpatikus nekem,mindkettő lejátszik FLAC-et,ez nálam szempont lenne és gondolom mindkettő amolyan "hordozható JetAudio" ami igencsak jó pont...viszont ti a Sansa termékeit favorizáljátok (legalábbis olvastam olyanról hogy "a legjobb ár/érték arányú lejátszók"),végülis belefér a keretbe,de ha ajánlotok más lejátszót aminek nagyon jó a hangminősége azt is megfontolhatom.4-6-8gb,30k-nél több ne nagyon legyen.

Új hozzászólás Aktív témák