Új hozzászólás Aktív témák

  • renato

    aktív tag

    válasz bwoay #9094 üzenetére

    Mi nem korrekt? Az, hogy a Zune HD új generációja teljesen megújult? Amoled és tegra... És az egyik ha nem a leggyorsabb a piacon? Egy nagyon klassz UI társaságában?

    Tudom, hogy egyiken sincs dedikált gomb lényegében, de azért nézzünk már rá a készülékekre. Én erről beszélek, a Zune egyszerűen jobb, fejlettebb, naprakészebb.

    Az ipod Touch meg iphone is maradt lényegében ugyanaz, bizonyos hardverelemeket kivéve, de olyan sok minden nem változott, ami azért vicc.

    És ezt nem csak én mondom, hanem a számos csalódott felhasználó, akik sokkal többet vártak volna pár készülék megújulásától. Hát nem jött be. A feltételezések nagyrésze nem jött be.

    Ne jöjjön most nekem itt senki az apple store-ral, az más téma, meg mondjuk engem annyira nem is érintene meg.

    Nem tisztem utálni ami jó, de sajnos az apple akárhogy nézem bizonyos szempontból kezd nagyon lemaradni, és kezdik nagyon hülyének nézni a vásárlókat... (bocsi, csak most vettem észre)

    Számtalan márka, számtalan terméke példaként állhatna mi is az az újitás/váltás. de nem részletezem. Jah és ha az apple legyártott volna egy frankó ZUNE HD-nél jobb cuccot, vagy akármi üsse kő, még lehet én is megveszem. De így Eddig mindennek elismertem az erényeit, hátrányait, nem vagyok apple fröcsögő hülye-gyerek, egyszerűen ránézek a két készülékre...

    ui: mp3 lejátszóként persze fos mindkettő. De én azért inkább amoleden néznék filmet egy szebben szóló és vékonyabb készülékkel mint sem, de még inkább azon neteznék, illetve, hmm.... igazából mindent azon csinálnék...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák