Új hozzászólás Aktív témák

  • majom2

    senior tag

    válasz renato #9124 üzenetére

    egy dolgot felejtesz el. az apple tacs nem egy egyszerű lejátszó, vagy egy jól csengő feature-lista, hanem egy komplett szolgáltatás-csomag. maga a készülék csak az utolsó láncszeme a történetnek. az egésznek a motorja az itunes. melyik más készülékkel tudod megcsinálni, hogy mondjuk a metrón ücsörögve vegyél egy játékot és a második megállónál már azzal játszol? vagy egy zenét ami megtetszett. menet közben, azonnal. mondok egy példát. vezetek hazafelé, hallgatom a rádiót, megtetszik az aktuális zene. bekapcsolom a Shazam-ot (ingyenes progi), felismeri, és ott azonnal megvehetem. szenzációs. vagy a kedvenc sorozatod utolsó részét, vagy akár egy teljes mozifilmet. nem kell hozzá se számítógép se semmi. és ehhez nem kell "érteni", odaadom anyám kezébe és 5 perc után magától megcsinálja.
    persze ez nincs ingyen, de nem is megfizethetetlenek ezek a dolgok. nyilván nyugati szemmel kell nézni mert ők a célpiac nem mi. sajnos.

    ezek után, szerintem nem nehéz belátni h a cowon meg hasonló céget, tök mindegy mit gyártanak, nincs esélyük. egymással versenyeznek maximum. a ms más tészta, de még ők is nagyon messze vannak ettől a szinttől.

Új hozzászólás Aktív témák