Új hozzászólás Aktív témák

  • ponti_ak

    addikt

    válasz honfoglalo #9298 üzenetére

    Az S9 jól szól, csak kissé "hideg", fémes a hangzása*. Bár sokat lehet javítani az EQ-állítgatással, de alapból nem szól olyan 'természetesen' mint az X5, az U3: ezeken is sját EQ-t használok/tam, de alapból, anélkül is melegebb az összkép, a mélyek teltebbek, a magasak pontosabb, jobban kivehető részletességűek s (bár egy jó Flac anyagnál már alig van különbség, de) nekem egy-két hajszállal így is az 'öregek' tetszenek jobban. Cowon-ok közül így számomra az S9 egyértelműen dobogós (szép, fényes bronzérmes) a hangzást tekintve, közvetlenül az előbbi kettő után (kb holtversenyben vagy talán hangyaf..nyit lemaradva a Clip/Fuze párostól). A rádió vétel minőségében (jel-erősségben) viszont egyértelműen verhetetlen, utcahosszal győz az S9.
    Amondó vagyok, hogy válaszd a Clip/Fuze-t, és egy jó fülest. Ha nem jön be valami miatt, később még mindig lecserélheted a drágább Cowonok valamelyikére, a füles pedig maradhat.

    *Hátra van még a saját EQ beállítása, de már most lefogadom, hogy nem lesz olyan, mint az X5. Megközelíti, de nem olyan jó. Cserébe viszont brilliáns képe van.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák