Új hozzászólás Aktív témák

  • antta

    csendes tag

    válasz celf #9511 üzenetére

    no mint mondtam az ilyesmi az, amihez vagy a lélekjelenlétem hiányzik vagy az önkritikám túl fejlett :D
    mindenesetre örülök, hogy a cliped feldolgozta a traumát, amit tudományos kísérleti alapon okoztál neki
    ja, olvastam, hogy lefagyás ellen jó, ha nyomvatartom a bekapcs gombját, most már azt is tudom, hogyan idézzünk elő mesterséges lefagyást :D
    de amúgy nagyon köszönöm, tényleg :)

    szóval végül visszaküldtem, elvileg amint beér, rögtön küldenek újat, nem nézegetik, azt mondta a srác, és a hely mentségére legyen megmondva, hogy ez szintén ITCapital (mondjuk annyiból mázlim volt, hogy én eleve telefonnal indítottam, mert neten "nem volt raktáron", de kiderült, hogy mégis, ezért rendeltem meg, két nap múlva kinn volt, kétszer hívtak hozzávetőleges - de. / de-du. időpont egyeztetésért, mert megpróbálták a futárral lebeszélni a "kívánságomat", de az tény, hogy nem nagy mélküldők, rendelés visszaig. nem volt. Mindenesetre, ha tényleg kezemben lesz szerdán a következő jelöltem ;] akkor a magam részéről eszem a szivüket)
    (az, hogy a futárkts-ekből már kijöttt volna a 8 giga... nos nempestilányt az ág is húzza... de tényleg nem baj, csak már nagyon szeretném, hogy végre 1x összejöjjön :B és legyen már egyszer nekem is karácsonyom :B )

    ja, és ha már itt tartunk, alapban ki- vagy bekapcsolva kell rádugni amúgy?

    jaja, viva kuba, bár egy matadorszerelés vagy egy fehér kötény-nagy tányér pizza párosítás is eszembe jut... :D "sztem az oreg funkster forman par evvel tobb volt ?" ezt most kérdezed vagy mondod vagy mivan??

Új hozzászólás Aktív témák