Új hozzászólás Aktív témák

  • kisJack

    aktív tag

    válasz adnoctum18 #9569 üzenetére

    Kösz srácok, ahogy elnézem választék az van rendes.
    Az a gond, hogy eddig csak a telefonomat használtam mobil zenelejátszóként és igazából meg is voltam elégedve vele, (SE Walkman mobil) de úgy alakult hogy lecseréltem és a mostani egész egyszerűen alkalmatlan zenehallgatásra, úgy szól hogy a hátamon feláll tőle a szőr, pedig nem egy gagyi szar. :)
    Hiányzik a bedugós fülhallgató is, úgy megszoktam hogy nagyon idegesít a sima, folyton az az érzésem van hogy ki akar esni, egyfolytában baxtatom, az agyamra megy. Gyárt egyáltalán a Sony-n kívül valaki ilyen agybadugós fülest? Már vagy két órája nézegetem a különböző lejátszókat, amiket linkeltél, tényleg elég régiek, nem is mind kapható ahogy elnézem, nem mellesleg az áruk is felső kategóriás, mondjuk a rewiew-ek alapján faszán is szólhatnak.
    Ez az NWZ-X1050 mennyivel szólhat szebben egy walkman mobilnál és a kettőhöz képest kb. hol helyezkedhet el ez?
    Úgy gondolom hogy vmi ilyesmi megfelelne nekem, de nem találtam egyetlen helyet sem ahol meg lehetne vásárolni, csak egy -gondolom- butább változatát, asszem 5-ös szériaszámút, úgy 35-40 papírért, viszont azt meg a Sony oldalán nem találtam meg, hogy jobban utánanézhessek, de folytatom a keresést. :)

Új hozzászólás Aktív témák