Új hozzászólás Aktív témák

  • házimozis

    tag

    válasz Polcrendszer #5462 üzenetére

    Ja nem figyeltem (már), a 1394re. Igen a DVhez (is) kell.

    Nem értem a "mindenáron ATi kell nekem" hozzáállásod. :F Használok én most is mindkét VGAból és semmiféle érzelmi kötöttséget nem érzek irántuk, a célfaladatra jobbat választom, oszt kész.
    Látom, hogy kapaszkodnál a nagyobb teljesítmény felé, de nem értem miért nem látod be, hogy az igényednek mindenben megfelelő gép nem 160-70, hanem 200-20 k. Egy nemjó döntésre készülsz. Nem akarok senki zsebében túrkálni, de azt írod "nem szánok rá ennyit" ergo volna ennyi.
    Sok évvel ezelőtt, ezt a folyamatot én is végigjátszottam Hi-Fivel. ..Sokadikra sikerült megvennem azt ami eleve az igényem volt. A mai napig megvan.
    Ez alapján - a lecserélés helyett - kicsit kivárva akár, a drágábbat (s egyben minőséget) kell megvenni, és utána a háza táját sem fogod nézegetni a hardvereknek.

    Linkelhetünk napota készülékeket, de nagyon jól ki van az találva, hogy "picit többért mindíg van picit jobb". ...Aztán azt veszed észre, hogy a "drága" készülékek között keresgélsz - elkeseredsz - és veszel egy olcsóbbat, ami majd kevés lesz. 180 és 220e közt nem pénzben, vasban van a nem kicsi különbség! Tehát a kopmromisszum nem ebben 40 (50-60?) ezer forintban van, hanem az ár/teljesítmény mutatóban. Ha a vasat akarod, meg kell fizetned, ha kikötöd hogy mennyiért legyen, akkor a teljesítményről vagy szolgáltatásokról, már le is mondtál. :K Sajna van eset, hogy a minőségről is le kell(ene) mondani de ilyen hardvert nem kell megvenni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák