Új hozzászólás Aktív témák

  • Zirowe

    nagyúr

    válasz vranyek #8862 üzenetére

    Megy a Warhead maxon?;)
    Ok,kösz a válaszokat.Szülők most terveznek venni 117cm-es full hd-t.
    Haveromnál néztünk 109cm-es hd ready-n 600*300 körüli filmet,szerintem türhető volt(és az dvi és hdmi-vel volt összekötve).
    Egyébként az magában nem zavar,hogy a gép melegszik(mert mint már írtam külső bill és egérrel fogom használni),csak nem szeretném,hogy túl meleg legyen,meg hát olvastam,hogy elvileg az nvidia 8as sorozatával van vmi anyaghiba,ami miatt javasolt azt elkerülni,hogy gyakran változzon drasztikusan a gpu hőmérséklete.
    A hűtőpad topicban írta vki,hogy ő kipróbálta azt,hogy felpeckelte a notebook hátulját és jelentősen sikerült lecsökkenteni a hőmérsékletet.

    Hát,találtam egy boltot,ahol az árlistán még 180k volt írva,gyorsan írtam nekik,hogy foglalnék egyet,4nap múlva vinném az előleget de csak 15én tudnám kifizetni.Mondták ok,nincs készleten neki,de 180 lesz az ára.Bementem az előleggel,ment az utánanézése a mailjeimnek meg minden,aztán közölték velem,hogy csak 2 db-t sikerült szerezniük a gépből ezért kicsit több lesz az ára(185k).
    Mondtam,hogy nem ebben állapodtunk meg,mire kb 4perccel később egy "jól van,nekem ez nem ér meg annyit" felkiáltással az eladó belenyugodott a 180k-ba.
    Szóval hála az égnek jól jártam:)
    Már nagyon várom a gépet:D
    Még valami: úgy gondoltam,hogy a hétköznapi teendőim végett maradnék az xp-nél,de feltenném a vistát is a directx 10 kedvéért,és csak játékra használnám.
    Szerintetek mennyire életképes ötlet?
    Megéri ezért csinálni egy külön 20-30gb-s particiót vistának?Van annyira jobb a grafikai különbség vagy 8600gt-nél nem érdemes?

    We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

Új hozzászólás Aktív témák