Új hozzászólás Aktív témák

  • Pyro05

    tag

    válasz turmix1997 #12873 üzenetére

    Hát igazából én is itt kértem tanácsot netbook ügyben. A notebookcheck.com-on találni róla egy nagyon részletes összefoglalót.

    Én a barátnőmnek szeretném ajándékba, aki főleg csak netezgetne, zenét hallgatna, és filmeket nézne rajta. Mikor nézegettem a kínálatot és a 140k-s Asus ion-os notebookja után megláttam ezt a gépet 80k-ért, hízelgőnek tűnt az ára. Mivel nem sok magyar nyelvű írást találtam róla (amiket találtam abban is főként a kitűnő hangszórjára koncentráltak) keresgettem a külföldi oldalakon is. Ekkor bukkantam rá a fent linkelt nagyon részletes leírásra.

    Amit a leginkább kiemeltek hátrányként, az az, hogy nem matt a kijelzője. De ajánlom, hogy olvasd végig a notebookcheck.com tesztjét, mert szerintem minden apró részletet is elárul.

    (Annyit még, hogy a tesztben a két magos AMD C-50-es változatot tesztelték, amit szeretnék én is, de jelenleg csak az egy magos C-30-ast találom Magyarországon... igaz szerintem a fent említett tevékenységekre ez a kis 1,2 GHz-es darab is megfelelő lenne a páromnak...)

    War. War never changes.

Új hozzászólás Aktív témák