Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz cuko #19002 üzenetére

    "Hát igen, ez volt a bajom nekem is mindig a számítógép-vásárlással - van rá X keret, de ha megtoldom még egy picivel, akkor már kijön egy jobb, de ha azt még egy picit többel, akkor még jobb.. szóval nehéz meghúzni a határt.:) "

    Ez jelen esetben nem helytálló tézis, mivel 100k fölötti összeget felesleges bármilyen másik ugyanúgy E450-nel szerelt netbook-ért kiadni, (gondolok itt egy Sony Vaio-ra pl.) már ez a 100k-s kategória is csúcsnak nevezhető jelenleg kategórián belül. A kövi csoport már a subnotebook, ami üzleti vonal, és jó húzós áruk van.

    Itt most az a legfőbb kérdés, h beéritek-e az 1024x600-as, 10"-os kijelzővel, vagy felléptek a 2. kategóriába (kettő van :) ) és élvezitek a jobb felbontást, jobb használhatóságot, gyorsabb gépet.

    Gyakorlati különbség szerintem minimális lehet a C60 javára. Az csupán annyoban tér el a C50-től, h terhelés hatására az egyik mag órajelét 1,33Ghz-re növelni 1-ről.

    [ Szerkesztve ]

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák