Új hozzászólás Aktív témák

  • LamaCube

    addikt

    válasz Mappa #10015 üzenetére

    A tudatlanság úgy jön ide, hogy arra vártál, hogy az alienek szépen családiasan megszületnek és halálra ijesztgetik és halomra ölik a csapatot. Meg lett írva és el lett nagyon sok helyen mondva, hogy lesz még egy rész és az lesz a Nyolcadik utas a halál előzménye. Csak így érthetőbb lesz, mert a kályhától indulunk.

    Az én meglátásom szerint logikusan épül fel a film.
    Az elején a "teremtő" a földön van egy néptelen bolygón és ahogyan az űrhajó eltávolodik ő szépen "egybeolvad" a természettel és a vízben elkezdődik az evolúció nagyon hosszú folyamata és így teremtődik az ember. A csúnya, gonosz öreg bácsi, annyira egoista, hogy nem akar meghalni. Ezért egy űrhajót építtet és elküld egy csapatot /tudod a régészek barlangrajzok alapján sejtik, hogy valami idegen civilizáció lehet az emberiség eredetének a háta mögött/, hogy találják meg a teremtőt. A bácsi nagy játékos, mert ő is felkerül a hajóra mirelitként.
    Utána jönnek a sallangok ez gondolom nem annyira zagyvaság. A köcsögökbe lévő massza egy "biológiai" fegyver az emberek számára, amit szépen le akartak dobni a földre, mert rájöttek, hogy ez a kísérlet az emberiséggel kudarcba fulladt, persze ennek lehet köze az ifon2345-nek is. ;] Csakhogy valami kis porszem került a gépezetbe és ahogyan ez lenni szokott visszájára fordult az egész és a "teremtők" nagy részét elpusztította. Azt az egyet, aki megmaradt az öreg néne bácsikája miután kiolvadt szépen felolvasztotta 1000 éves álmából. A droidot valószínűleg azért pusztította el, mert látta, hogy nem az ő teremtménye volt, hanem az emberek készítették saját képükre és hogyan jött ő ahhoz, hogy a teremtő nyelvén hadováljon neki. Holott az az ő joga lehet csak. A bácsikát pedig azért, mert az öreg egyből az emberi gyarlóság mintaképét mutatta neki és gondolom elszomorodott a "teremtő", hogy ennyi évszázad távlatából sem változott semmit a "teremtménye". Ezek után a "teremtő" azonnal indult a földre, hogy egy más életformát hozzon létre /alien/
    Ez nem jött össze neki.
    A mentőhajóban viszont létrejött az anyakirálynő, ami gondolom valahogyan eljutott arra a hajóra, amivel az ásós néni és a droid fej elmenekült arra a bolygóra, ahol a Nyolcadik utas a halál kezdődik. Ez majd a következő részben derül ki hogyan történt és nagy valószínűséggel ott majd az alienek is mutogatják a protéziseket. Érdekes kérdés lesz, hogy miért van beprogramozva minden gép arra, hogy mindenképpen vissza kell jutni az úrhajónak a földre. Na én erre leszek kíváncsi.

    Lehet ez is zagyvaság, de nekem ez jött le a filmből és nagyon is kapcsolható a további részekhez. Szerintem sokkal eredetibb, mint a következmény részek. A 4-ik aliennél mindenképpen tartalmasabb.

    Azt a csajt dugnám, mint a lopott biciklit :K

    Lackó

    Basszus retro pc. Durrancs rá egy win95-öt úgy az igazi retro :K

    [ Szerkesztve ]

    HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

Új hozzászólás Aktív témák