Új hozzászólás Aktív témák

  • Mappa

    addikt

    válasz LamaCube #10020 üzenetére

    köszi szépen a másfél oldalas kioktatást és történet vázolást, ez mind "átjött" a film nézése közben de mindezek ellenére is úgy gondolom, hogy nagyon gyengére sikeredett és sokkal többet vártam tőle.(pont "történetileg" és itt tényleg nem a "protézis villogtató alienekre" gondolok) a sztori rendben lett volna ha sokkal kidolgozottabbra és összeszedettebbre alkotják. véleményem szerint túlságosan is hosszúra sikeredett, felesleges volt két részre bontani, pláne ha minden 'válasz' csak a második részben derül ki.

    nincs azzal semmi gond ha neked ez a mozi jelenti a filmtörténelem "Mekkáját".... tudod,ízlések és pofonok... én inkább megmaradok a színvonalasabb és jóval elgondolkodtatóbb múviknál. pl. A Forrás - The Fountain mely szerintem egy teljesen új és egyedi látásmódot mutatott meg a nagyérdeműnek, kicsit igényesebb stílusban.

    Winne - akkor neked is leírom még egyszer, nem! alien darálást vártam!!!! a sztorira voltunk kiélezve és jóformán semmi nem történt (lehet túl nagyok voltak az elvárásaink vagy csak az alkotók akartak mindent a második részbe belesűríteni... csak azért, hogy leüljenek azért is megnézni több lóvé)

    albert8 - egyetértünk

    [ Szerkesztve ]

    nem kötelező megadni

Új hozzászólás Aktív témák