Új hozzászólás Aktív témák

  • LackoMester

    addikt

    válasz LamaCube #20363 üzenetére

    Nagyon sajnálom a kisfiút. Az egészségügy sajnos, úgyanúgy mint nálunk évek óta megoldatlan ügy. A kolégám unokahugánál is leukémiát állapítottak meg tavaly, az egész környék összefogott, műanyag kupakokat gyűjtött, de valami eszméletlen mennyiség jött össze, szerencsére a kislánynak stabilizilódott az állapota, igaz még messze van a teljes gyógyulás. Ez nagyon szomorú, mikor egy kisember elmegy. ( könnyeimmel köszködöm )
    A stadionos dolog tényleg irónia, mi más. :B Jobb helyen lett volna az a pénz az egészségügybe, egyértelmű. Azért van itt új korház is, tisztába vagyok vele, h. sokkal több kéne.
    Nem tapsol nálunk itt senki az Orbánnak, csak tudod sokan nemfelejtik a Horn féle tétlenséget, elfordulást. Nem kell nekünk semmi, csak egy kis odafigyelés.
    A cimborám kettős allampolgár ( magyarországon él kb. 6- 7 éve, dolgozik a család is már ott van ) titokba tartja, nehogy baj legyen belőle, én meg már leírtam miért se kell.
    Azzal, h. Fidesznek 2/3 volt ( lesz ? ) maga szája íze szerint alakítja a törvényeket, szeritem se szerencsés a 2/3, de erről csak a választók tehetnek.

    ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

Új hozzászólás Aktív témák