Új hozzászólás Aktív témák

  • Svájcinéger

    senior tag

    válasz mobal #29235 üzenetére

    750-es táp kell hozzá ? Hardveraprón vetted ? Meg lehet tudni, hogy mennyiért ? Jöhet privátban is, ha szégyenlős vagy. A héten kértem neki árat havertól 34 "-os gémer monitorra. Nekem ez a szó, hogy gémer, lassan már negatív tartalommal bír. Ha valami gémer, akkor miért kell egy csicsacunamival ellátni vagy giccsparádéban úsznia ?! Tavaly amit vettem a fiamnak Razer egeret + billentyűt, mindkettő fényárban tündököl. Még a billentyűnél nem mondom, hogy haszontalan, de az egérnél szerintem felesleges. Most vett egy ASUS ROG fejhallgatót, az is kb. 1 cm szélességben a szivárvány minden színében pompázik. Egy fejhallgató ? Minek ?! Ott van a fejeden b@szki ! :D Vagy már a gémerek fele felér egy plázagirllel és tükör előtt játszik ?! És akkor még nem is beszéltem a házban pulzáló ventikről.

    Apropó: a hétvégén ingyenes lesz új COD MW2 2022 ? Mondtam a fiamnak, ha eldöcög a jelenlegi gépén megveszem neki karácsonyra.

    Busman: nézd meg a Vagabondból az első részt. :D Kevés jobb akciósorozat van szerintem. Max. ha nem tetszik abbahagyod, de szerintem már az első rész és rohadt jó.

    SipiBcs: 500-as táp elég a 3060 TI-nek ?

    Még senki sem mert AMD-re váltani proci + VGA terén ?

    Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.

Új hozzászólás Aktív témák