Új hozzászólás Aktív témák

  • duni84

    aktív tag

    válasz Steve0514 #42168 üzenetére

    amúgy ha jól emlékszem, akkor 18e forintért (ez gyakorlatilag az órabér) átnézik --> ha pl tükör kilazult és amiatt kóvályog a fókusz (hol front, hol back, látszólag rendszer nélkül), és meg tudják javítani, akkor megteszik, amúgy adnak egy ajánlatot, ha bármit cserélni kéne benne --> na egy ilyennel már nyugodtan tudsz case-t nyitni és pénzvisszatérítésre rámenni. ha pl paypal-lal fizettél érte, akkor innen gyakorlatilag nyert ügy.
    ebben az árban benne van, hogy tesztelik is a fókuszt. ha viszed a saját objektíveidet az a legjobb, de amúgy a saját referencia obival is megcsinálják, hogy leszűkítsék a keresést.

    ha budapesti vagy, akkor időben nem sok, simán megéri bemenni. 5ig nyitva vannak, ha épp nem dolgoznak valamin, akkor simán meg is tudod várni, amíg szétszedik (kb 5 perc), szóval ott sem kell hagyni. nem akarok én lenni a fórumon a reklámarcuk, de nekem egy tavalyi affért leszámítva (nem cps platinum tagként "kezdték meg a javítást", hanem beállt a sor végére a megrendelésem és erről csak akkor értesültem róla, amikor 2 nap után telefonáltam, hogy "hogyhogy nem kaptam még meg a visszaigazolást, hogy holnap jöhetek is érte?") csak pozitív tapasztalataim vannak: reggel beadom a hibás eszközeimet, ha valamit cserélni kell, akkor ajánlattal hívnak is max 11-ig, ha csak valami szétesett odabent, akkor délután zárás előtt hozom is el a cuccokat.

    #metszéspontok

Új hozzászólás Aktív témák