Új hozzászólás Aktív témák

  • Geri89

    aktív tag

    válasz davenport #12860 üzenetére

    Nincs az az Isten, hogy én még egyszer kereskedőtől vegyek autót.. Voltunk pár hete az ország másik felén, utaztunk több száz km-et, ugyan így 3M körüli autó miatt.. Szerződésnél voltunk, akkor derült ki, hogy a 3M helyett 2,5 kerülne a papírokra, persze az áfa miatt.. Ott kapásból felálltunk, hogy így nem kell autó.. Azóta is nézegettünk, voltunk magánszemélynél, korrekt, magyar autó volt. Vin-infoból derült ki, hogy csúnyán törve volt korábban, persze sérülésmentesnek volt hirdetve.. így azt is otthagytuk végül megtaláltuk ezt.

    Itt a kereskedőnél már az elején rákérdeztem, hogy ha vételre kerül a sor, akkor a teljes összegről van-e minden. Jött a válasz, hogy "persze", ezután még a másik sztorit is elmeséltem neki, együtt beszéltük ki, hogy mik vannak.. Erre vételnél jött ez.. Mondta, hogy minden tiszta, megbízási szerződéssel adja ő el a Szlovák cég nevében, minden tisztának tűnt, erre olvasom ezt a cikket.. A fene vigye el, hogy nem vehet az ember normálisan autót itthon, mert mindenhol trükköznek..

    Most már úgy néz ki, hogy akkor nincs visszaút, mert egyébként a 300e a bukó.. Szóval most csak bízni tudok benne, hogy ha ők buknak, nekünk az autó marad.. ha esetleg erről van valakinek biztos infója, hogy mi a gyakorlat, akkor kérem, hogy ossza meg.. :U :U

Új hozzászólás Aktív témák