Új hozzászólás Aktív témák

  • cOxeR

    Ármester

    #13029 H-Zol
    Ilyen irányba hajlok én is (a tartalék is jó ötlet), a kültéri állólámpákkal leginkább a dizájn a bajom, igazából az összeset rondának tartom, vagy embertelen áron van az az egy két típus ami tetszik... és ennyire mégse fontos a kinézete. Ráadásul a reflektort, tudom a kerítés felé is fordítani azt megvilágítani és akkor nem vakít direktbe, vagy ugye tejüveges amit praktikusabb lenne venni. (persze ha végre eljutok oda, hogy meglegyen a trapézlemez borítás rá azt is én csinálom, mert olyan árat kaptam, hogy nem bírtam megemészteni...)
    Illetve egy gond van a reflektorokkal, a műanyagot megeszi az uv, legalább is kevés olyat láttam, ami pár év után nem matt sárga.

    #13030 Dorian
    Az lenne a legjobb ha a házon lenne, de sajnos már mikor vettük a házat, kész volt a szigetelés, a vakolás/hálózás és nem igazán szeretném ezt fúrkálni, a teraszokon levő csillár jellegű lámpák meg a telek széle felé nem adnak ki elég fényt.
    Padléstérből, cserép alatt kiállva lehetne áramot adni persze pár reflektornak, de ezek se a szépségükről híresek, ha a földön vannak növények mellett mögött/között igazából észrevétlenül csücsülnek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák