Új hozzászólás Aktív témák

  • petipetya

    nagyúr

    válasz TripleB #7424 üzenetére

    Nekem a kesvadasztól van egy Persistence Most kitisztítottam mert volt hozzá kedvem. A zsinórfurat tengelye elég trükkös, így csak a linert tartalmazó oldalon tudtam leszedni a G10-et és az acél merevítést. A másik oldalon nem akartam feszegetni, így is könnyedén forgott a két elem a tengelyen. Megolajoztam, szépen belőttem középre a pengét és most perfekt: könnyedén nyílik a középső ujjal való pöccintésre (spydie flick), és csukásnál magától elindul a penge lefelé, de nem lötyög.

    Eredetileg a Para 3 LW-t kellett szétkapni, mert a zárszerkezete valamiért megakadt :Y A gyári kenéshez szerintem egy egész fókát leöltek, mert sűrű trutymó volt a surlódó részeknél. Lehet, hogy a gyári olaj/zsír összekeveredett a gyümölcssavval (almát is vágtam vele reggelente) meg a vízzel, az nem tetszett neki. Így kitakarítva és beolajozva ez is perfektül működik, mint az akadás előtt.

    Eddig egyedül a Delica 4-et nem kellett szétkapni, az egyetlen Spydercom ami a kicsomagolás óta 100%-an üzemel: a penge mindig középen volt, a nyitás és csukás vajpuha, a backlock benyomására a penge lehullik, de sosem lötyögött. Talán egyszer olajoztam be, de már arra sem emlékszem.

    [ Szerkesztve ]

    "nincs rá lezsóidő"

Új hozzászólás Aktív témák