Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz Vistaboy #5862 üzenetére

    Van külön kapható macska fű valami 2-300ft-ért. Érdekes növény, pár nap alatt kihajt, aztán vagy eszi a cic vagy nem. Mi is vettünk, de nem kajáltak belőle. De volt olyan macskánk amelyik gyorsabban ette mint ahogy nőtt. Szerintem macskája válogatja. Attól függ milyen az emésztése, mert akkor esznek füvet, ha elcsapták valamivel a gyomrukat, vagy esetleg nem tökéletesen emésztik a megevett ételt.
    Szobanövényekkel meg vigyázzatok, és járj utána nem e tartalmaz valamelyik méreganyagot. Volt olyan cicánk (még kicsi voltam) aki szobanövénytől kapott mérgezést, és belepusztult. :(

    cherilady:
    Sajnálom. :( Amikor ilyen fiatalon megy el egy állat, annál borzasztóbb nincs. Alutasakost elvből nem veszek, bár a mieink is szeretik. 400ft környéke a 4db ami 1db normál konzervnek felel meg, és anyagilag horror lenne ha napi szinten 8-10db alutasakos fogyna.
    Nálunk a Lidl-ben kapható Coshida konzerv vált be a legjobban. Jó minőségű és 1db 150-180ft között van. Ez még kifizethető hosszú távon.

    ui: Kis itt ül az ölemben, és akkorát fingott hogy mindjáá kiszédülök a fotelemből. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák