Új hozzászólás Aktív témák

  • mpierre

    veterán

    válasz Zájec #15659 üzenetére

    Ha bekapcsolom, akkor a ventik felpörögnek és így marad, 100%-on pörgő ventikkel. Ilyenkor semmi más nem történik. Püfölhetem a klaviatúrát semmi nem történik. A post code kijelző nem mutat semmit, csak felvillan és ennyi, nem mutat semmit. Ha így hagyom, akkor simán kiportalanítom a gépet, mert nem áll le magától 5 perc után se.

    Azonban, ha bekapcsolom a gépet (megint 100%-on pörgő ventik és semmi más nincs), majd az alaplapon megnyomom a force reset gombot, akkor újraindul és sikeresen lefut a boot. A post code kijelző szépen pörgeti a kódokat, majd FF-nél megáll, de addigra már áll a win 7.

    Tehát indulásra csak úgy tudom bírni, hogyha bekapcsolás után megnyomom a force reset gombot az alaplapon. Ilyen formán el tudom indírani. Máshogy nem.

    A tápcsatin nincs -5V bedrótozva, csak tápcsere segítene megoldani ennek a hiányát.

    Az is eszembe jutott, hogy CM Elite 331-es házikóban lakik a gép és ennek nincs külön reset gombja, de van kábel, amit rá kell kötni az alaplapra (Ezt szépen rá is kötöttem).

    Továbbá gyanakszom a tápra is, hogy megpurcant benne valami, de 12V-t simán lead, vagy ilyesmi. Azért is gyanakszom a tápra, mert, ha szétszedem a gépet majd újra összerakom, akkor elsőre simán elindul, csak a második indítástól kezdi el a nem közreműködést.

    #### Scythe Kama Bay AMP 2000 Rev.B + Overnight Sensation hangdobozok + Kanto S6 #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk

Új hozzászólás Aktív témák