Új hozzászólás Aktív témák

  • crey

    MODERÁTOR

    válasz #31757056 #2609 üzenetére

    "Leginkább olyan alacsony képi kultúrájú emberekre számítva keres pénzt, akik tapasztalat nélkül vágnak bele a fotózásba."

    Ez pontosan így van. És? Ezek a könyvek nem a sztárfotósoknak és nagyfejű lila művészeknek készültek, hanem pont azoknak, akik egy kompakttal kattingattak eddig, és most ismerkednek a fotózás rejtelmeivel, tippeket, trükköket tanulhatnak meg ettől az elhízott amerikaitól - amit megjegyzem, senki nem mond el nekik, vagy nem ennyire közérthetően.

    Nem azért sikeres ez a könyv, mert nincs jobb fotós S.K.-nál, vagy ne lehetne jobb képeket találni az övéinél, egyszerűen 0-ról indulva S.K. nyit egy ösvényt előtted, ahol anélkül érhetsz el elég könnyedén eredményeket, hogy elvégeznéd az Optika I.- II.-III.-at a BME-n.

    Nem értem mi ezzel a probléma? :F

    Megjegyezném, hogy manapság, amikor kétféle ember vásárol digitális fényképezőgépet: boldog és boldogtalan, nem baj, ha van egy olyan iromány, amire egy kezdő fotós támaszkodhat - és legalább minimális vizuális kultúrát magukba szippanthat az, akit egy picit is érdekel, hogy normálisabb képek essenek ki a gépéből.
    Ha meg úgymond az a gond, hogy miért ennek a kövér amerikainak jutott ez eszébe, és miért nem nekünk... hát az meg már egyéni szociális probléma :P :)

    [ Szerkesztve ]

    Sarcasm: just one of the many services I offer.

Új hozzászólás Aktív témák