Új hozzászólás Aktív témák

  • aleister

    veterán

    válasz #65675776 #31401 üzenetére

    Észre kell venni, hogy semmi sincs ingyen a mai világban. Persze, hogy esett a +os jelülésű előd szériához képest a teljesítmény, mert a költséghatékonyság volt a cél. Tudod kis pénz, kis foci. Nem lehet a szemükre vetni olyat, amit direkt így terveztek és leplezetlenül vállalják.Ha nagyobb teljesítményűt akarsz, akkor nyúljál mélyebben a zsebedbe, és fizesd meg!

    PH teszt
    "A mérési eredmények alapján először is megállapíthatjuk, hogy a V300 szerencsére lényegesen jobban sikerült, mint az elődök. Különösebb furcsaságot vagy anomáliát nem tapasztaltunk, ami mindenképpen egy jó hír. Ezzel szemben a meghajtó a legtöbb tesztben átlagosan szerepelt, illetve 1-2 esetben csak a mezőny végére szorult, ugyanakkor más tesztekben meglepően jól teljesített. Alapvetően a V300 hozta a kötelezőt, illetve szerintünk általános felhasználás során, érzésre nem nagyon lehetne különbséget tenni a tesztben szereplő legtöbb meghajtó között."

    Ezek fényben nemigen értem a problémád. Szerintem kevered a V300-at a V100 és V200-as modellekkel.

    A Kingston ramokkal meg az ég adta világon semmi gond nincs. Össze sem tudnám számolni, hogy hány irodának építettem belőlük hány tucat pc-t. Itthon is azok vannak, és teszik a dolgukat.

    Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

Új hozzászólás Aktív témák