Új hozzászólás Aktív témák

  • matyi012345

    őstag

    válasz Throme #31717 üzenetére

    Mondom, hogy magadra veszed azt amit írtunk többen is a gépről. Ha megnézed a legelső HSZ-emet amiből ez kiindult, semmi mást nem csináltam mint felhívtam a figyelmet ezekre a dolgokra. Majd a kérdező utánanéz és mérlegel, hogy a fellelhető infók alapján bevállalja-e. Szerintem ezek alapján kár vele foglalkozni, ennek hangot is adtam és továbbra is ez a véleményem. Lehet, hogy nem kéne ajánlott vázak közé sorolni ha már többen is jeleztek vele kapcsolatban problémát, plusz ezen a fórumon kívül is elég sok helyen írnak erről. Bár szerinted ez nem számít, mert csak annak a véleménye számít akinek a birtokában van egy ilyen gép, hát szerintem meg pont fordítva: akinek van egy D7100-asa és véletlenül nem produkál hibát, az vérigsértve fogja magát érezni és pont olyan szubjektíven fog írni róla, mint te. Arra nem is gondoltok, ha esetleg más kifog egy ilyen tipikus hibával rendelkező darabot akkor megrövidítettétek a gép összegével. Hajára is kenheti, hogy a tiéd működik, ha ő kifogja abból a 10-ből azt az egyet, ami meg nem működik rendesen.

    Te kapásból úgy reagáltál, hogy a többi gép hibáit szarkasztikusan felsoroltad, amikről eleve szó sem volt, plusz olyan dolgokat hoztál fel aminek semmi köze a témához. Hogy jön ide a professzionális vs hobbi felhasználás? Sehogy. Senki nem kiscserkészezett le senkit, senki nem szólt be se a hobbistáknak sem a pro felhasználóknak, sem a többi gépről nem esett szó.

    Leírtuk ketten két sorban, hogy létezik ez a hiba, többen jelezték, ebből következik hogy utánanéz és mérlegel, te meg jöttél és az egy szál fényképezőgépedből kiindulva védted az összeset mint valami anyatigris.

Új hozzászólás Aktív témák