Új hozzászólás Aktív témák

  • updog

    őstag

    válasz itouchfan #46087 üzenetére

    "Meg hát szeretem én a Nikont, de ha most indulnék rendszerszinten nulláról, valszeg Milc mellett döntenék."

    Nos, én amikor kezdtem nulláról, beruháztam egy Olympus E-420-ba (akkor 3 éves váz volt). Kb. szó szerint két nap múlva jelentették be, hogy a 4/3 DSLR rendszernek lőttek :D Nem mintha akkor még az fenyegetett volna, hogy nem vagyok elégedett a 14-40+40-150 kittel. Amúgy bitang jó képeket lehetett azzal a géppel is lőni.

    Aztán vettem egy D3200-at, szintén amikor az már kb. kifutott, az előző gépem a D7200 volt, ami mondjuk mindent tud a mai napig, amit egy cropos gépnek tudnia kell, de szintén már a vásárláskor is régi volt.

    A D750-ről meg ne is beszéljünk, szintén 5 éves konstrukció (ettől még az arcomat keresem hogy hova tettem le, annyire lenyűgöző a teljesítménye számomra).

    És most (mindazok ellenére, hogy mindig egy lépéssel lemaradva az aktuális trendek / technológiák után futottam), bizony elkezdem majd gyűjteni a full frame objektíveket Nikon DSLR-re (nincsenek nagy vágyaim, egy 14-15mm elejű UWA, 24-70, 70-200, Tamron van kinézve), mert még pár évig ebben látom az én saját jövőmet.

    Ha most kezdenék, nagy bajban lennék. De reálisan megítélni nem is tudom a dolgot, mert itt van mögöttem 8 évnyi tapasztalat / tudás / előítélet, úgyhogy nem is próbálom kitalálni, mit tennék enélkül :)

    [ Szerkesztve ]

    "Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"

Új hozzászólás Aktív témák