Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz Flow #9555 üzenetére

    EU-ban van? Ha nem, és nem személyesen hozod be az országba, 1,27-el szorozd az áfa miatt (ha magánszemélytől használtan veszed akkor is) majd a kapott összeget szorozd fel 1,067-el még. 433 ezernél járunk, ha már benne volt a szállítás díja is. És egy ideje fokozottan figyelik a cuccokat, sajna sokkal nagyobb eséllyel bukod be a vámot, áfát, futárszolgálattal nemkülönben.
    Magyarország, én így szeretlek :U

    m3ss: Azonkívül hogy esténként tudnék eljutni szinte csak gyalogos távolságokba (ciril betűket nem vágom, oroszok nem beszélnek angolul, erre (is)büszkék nagyon :U) a másik, hogy egy üveggel mennél ki? Ok, esetleg a 18-55, de hát a fixeket is vinné az ember, és kéne állvány is, kevés fény meg páron rajta legyek... sehogyse fasza kézipoggyászként 10kilós céges cuccom mellé.
    Illetve idáig 9 munkatársamból 7-et kiraboltak már az oroszoknál. Lehet hogy nem sok másoknak, de beledöglenék ha lenyúlnák a szettet(váz+3 üveg), alsóhangon 6kiló. Ba***a meg, sose számoltam össze. Aztaq... Mindegy, a váz a zoommal is majd 3, ilyen feltételek/előzmények mellett féltem. Nemrég elkezdtem párat picassára gyűjteni, persze van amiket elfelejtettem felrakni, vagy a vidéki ukrajna nem passzol az orosz városokhoz és nem tolom fel, illetve sokszor a telepről vagy annak környékéről tudok csak fotózni, melóba meg nem viszem magammal napközebn: egy flakon ásványvizet, csavarhúzót, tábla csokit is lenyúlnak; bármit ami nincs odaheggesztve.

    [ Szerkesztve ]

    Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725

Új hozzászólás Aktív témák