Új hozzászólás Aktív témák

  • darvinya

    titán

    válasz polonic #11379 üzenetére

    Hogy mi tartozik bele

    „Kiemelt forgalomtípus: képi és szöveges tartalmak böngészése, e-mailezés.
    Böngészés: olyan internetes böngésző alkalmazást futtatni képes platformokon megvalósított tevékenység, amely a webszervereken tárolt szöveg- és képformátumokban elérhető információkhoz valós idejű hozzáférést, megjelenítést, valamint nyilvánossá tételt biztosít az internetes hálózat segítségével.
    E-mailezés: elektronikus üzenetek küldésére és fogadására alkalmas, tárolási és továbbküldési (tehát nem azonnali) elven működő szolgáltatás az interneten keresztül. Forrás: World Wide Web Consortium (www.w3.org) és Engineering Task Force (www.ietf.org).

    Egyéb forgalomtípus: netrádió, internet video, voice és video chat, multimédiás alkalmazások használata, online játékok használata, egyéb, a kiemelt és nem támogatott forgalomtípusokba nem sorolható forgalomtípus.

    Nem támogatott forgalomtípus: fájlmegosztás (pl. P2P (BitTorrent, eDonkey…), FTP, OCH (Rapid Share) stb.); A teljes számlázási ciklus ideje alatt a fel- és letöltési sebesség: 32/32 kbps

    Sebesség lassítására vonatkozó szabályok: amennyiben az Előfizető adatforgalma a megjelölt egyéb, valamint a nem támogatott forgalomtípusok összességét tekintve hét egymást követő nap alatt meghaladja az 1,5 GB-ot, a Szolgáltató az azt követő napon az egyéb forgalomtípusra vonatkozó le- és feltöltésre vonatkozó sebességet lassítja; A sebességlassítás mértéke: 32/32 kbps. A sebességlassítás automatikusan megszűnik, ha a 7 egymást követő napra jutó egyéb és nem támogatott adatforgalom 1,5 GB-nál alacsonyabbrendűségi”

    A másiknál is ilyen rossz.
    Nem mindegy, hogy melyiknél …

    Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

Új hozzászólás Aktív témák