Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    veterán

    válasz wwenigma #21288 üzenetére

    Tok mind1, hogy az adott hasonlat jo-e. A javitasert az elso, torvenyileg jaro 1 evben az ott meghatarozott feltetelekkel a kereskedo felel, ami jelen esetben a szolgaltato. Ha ez nem tetszik, vagy nem tudja betartani, akkor nem kell az adott aruval kereskedni. Nezz szet a fogy.ved. temaban!
    Masreszt ha en kereskedo vagyok, es az altalam felvett es latott hibajelenseg tapasztalhato mikor a keszulek visszajon, akkor nem b*szom oda az ugyfelnek, ezt is elinteztuk jelszoval, hanem visszakuldom ke're's es varakozas nelkul. Felteve, ha teljesiteni akarom a vallalt kotelezettsegeimet. Raadasul torekedni kell a 15 napon beluli javitasra (torekves igazolando!), plusz a javitas csak akkor alkalmazhato a tobbi jotallasi lehetoseg kozul, ha az az ugyfelnek okozott tul nagy kenyelmetlenseg nelkul megoldhato. Ha nem, cserelje vagy penz vissza, de ha az uf. fizetett a termekert ES a jotallasert (kotelezoen benne van), akkor arra jogosult ezert cserebe, hogy rendeltetesszeruen hasznalhassa.
    Az, hogy a telenor magasrol tesz a hatalyos jogszabalyokra (ld. netes rendeles elallas...), attol hogy ezt a nem tudatos vasarlokkal megteheti, egyaltalan nincs igaza.
    Nem csak a telenorra szarozunk, minden inkorrekt gyartora, kereskedore, szolgaltatora megvan ez, csak ide a topikcim miatt a telenorral kapcsolatosakat szurjuk le. A forumokban mindig csak a hiba jelenik meg, ha minden jol megy, miert koptatnank a billentyuzetet? Azt meg el kell ismerni, hogy amig nem vagyunk eleg tudatosak, addig sajna amelyik csak tud es megengedheti maganak, az kihasznalja az ugyfelek informaciohianyat, valamint adott esetben kiszolgaltatottsagat. (Nem veletlen, hogy az EU 1 evben akarja a mobilcegek husegidejeit maximalizalni, kepzelheted hogy milyen mertekben van belole problema, ha ilyen szintre emeltek.)

Új hozzászólás Aktív témák