Új hozzászólás Aktív témák

  • szabonagyur

    félisten

    válasz x1port #28706 üzenetére

    Tudod mit? Hiszek neked, hogy csak a Telenornál telenyomornál van probléma :R :R
    Legtöbb esetben lehet nekem is csak ennyi a mobilnetem a telenyomornál, mégsem érdekel mivel tudok rajta netezni, nem méregetem, hogy minek ennyi vagy annyi.

    További jó méregetést :))

    (#28704) pietrasko: neked a Telekommal van jó tapasztalatod, nekem a telenyomorral, attól még nem ez átlag, és nem is ami itt a PH-n belül van mivel sok ezer ember használja egyiket is, meg másikat is elégedetten, használja mindenki azt ami neki jó.

    (#28709) pietrasko: olvasd el még egyszer mit írtam le. Az ég világon senki mást nem hív rajta öcsém csak a barátnőjét, akinek szintén Telekomos előfizetés van, határtól pedig igen messze vannak mindenketten. Kikértük a hívásrészletezést is, senki más nincs a hívás listában csak ez a két szám. A harmadik szám az fater lenne, de ő kb sosem érhető el a telefonon így nem is hívja annyira csak be van állítva, de ő is Telekomos még a westel időből (SIM is westeles még).
    Mivel egyetemen van neki Wifi meg koliban is így ők waccappal megoldják a beszélgetést, amikor meg nincs wifi akkor amikor meg mobilneten waccapp, arra a edge is jó.

    Leváltani kisebbre: és mégis mire váltson le? Ettől kisebb csomag ami használható nem létezik... igazából nem is lényeges, hogy most 100 óra vagy 300 perc, mivel a 300 perc sincs kihasználva, hanem az, hogy a havidíj ne legyen 1,5x annyi mint kéne lennie.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó: DUPLO 10978 120 db-s bontatlan

Új hozzászólás Aktív témák