Új hozzászólás Aktív témák

  • asdf_

    veterán

    válasz asdf_ #32662 üzenetére

    Ugyanitt es ugyanekkortol a hangpostara kapcsolas kotelezo minimum ideje 5 masodperc lesz, tehat vege a meghallod a sipot, elveszed a telefont a fuledtol, feleled a kijelzo, meg tudod nyomni a piros gombot, majd pedig szemezel a 00:01-gyel dolognak (jo, nekem power gombra van rakva a hivasmegszakito, atlagpistarol beszeltem most).

    17. Hangposta szolgáltatással kapcsolatos szabályok
    31. § (1) Ha a hívott fél hangposta szolgáltatást vesz igénybe, a helyhez kötött telefon és a mobil rádiótelefon szolgáltatók (e §-ban a továbbiakban: telefonszolgáltatók) kötelesek biztosítani, hogy amennyiben a hívó fél a hívását a hangpostára irányítást megelőzően megszakítja, a hívott fél szolgáltatója nem végződtetheti a hívást. A hívásért a telefonszolgáltatók díjat nem számíthatnak fel.
    (2) A telefonszolgáltató a hívás hangpostára irányítását megelőzően szövegbemondással vagy hangjelzéssel hívja fel a hívó fél figyelmét a hangpostára irányításra. A hívás díjmentes megszakítására rendelkezésre álló időtartamnak a telefonszolgáltató általános szerződési feltételeiben meghatározott, de legalább 5 másodperc hosszúságúnak kell lennie.

Új hozzászólás Aktív témák