Új hozzászólás Aktív témák

  • clon

    aktív tag

    Értem megint a torrent :DD

    Azért a dolog ott kezdődik (legalábbis nálam), hogy a szolgáltató saját maga hirdeti idézem
    Hipernet Home+
    Otthoni net, amit magaddal is vihetsz
    Hipernet Home+ hordozható nettel az albérletben vagy a nagyinál is online lehetsz.
    Ez ugyebár egyértelműen a vezetékes net alternatívájaként van leírva ami ugye akár a torrent is lehet még akkor is ha a csomag nem korlátlan így akár a torrentet korlátozni máris nem lehet ha beleírja mégis akkor viszont maga a szövegezés mint Otthoni net, nem állná meg a helyét. Mindig a torrent van előkapva mint hálózatromboló és technikailag érthető, de manapság arról van szó, hogy a torrent visszaesett meg kikopott a nagy torrentező generáció és az új gen már előfizető mindenre mert "fillérekbe" kerül így már nem is ismerik a torrentet mert minek stb. -> akkor most hogyan van a torrent ami már visszaeset olyannyira, hogy már szinte nem is üldözik, de aki még torrentezik az tuti mobilról nyomatja...

    Nem akarok vitát indítani a mobil vs. torrent ügyben de pl. a korlátos 150GB+150GB éjszakai ingyenes net semmivel nem fektetné meg jobban a hálót mint a flotta korlátlan (korlátos) netje.
    Egyszer azért valaki valamit hivatalosan is kitolhatna a háló terheltség valódi okáról a mai napig közfelfogásban csak a "torrent" lett a mobilhálók rombolója a mobilhullámok fekete szörfösei a mumusok (gyakorlatilag itt a 21. századi sötét középkor a torrent "boszorkány" miért mert csak nehogymá' az elméleti technikai magyarázat ne legyen elég...).

Új hozzászólás Aktív témák