Új hozzászólás Aktív témák

  • ripla

    őstag

    válasz FLD1987 #75533 üzenetére

    Ahová mennék, az egy nagyjából 80 fős település, Zalaszántó-Zalaszentlászló-Rezi vonzáskörzetében.
    Gondolom a hálózati leterhelést befolyásolja az, hogy mennyire kevesen használják egyszerre, egy 80 fős település talán nem annyira vészes ebből a szempontból.
    A Telenoros Hipernet csomag az ottani 4G-re írt 4 csillagot, ami lakáson belül is 60/20 mbit-et ígér, őszintén megmondom már ezzel is elégedett lennék HA stabil a hálózat és az elérés, mert ami van vezetékes net, az valami 30/5 maximum.
    Azért problémás részemről a méricskélés, mert 1,5 órára van innen ahol most lakom, nem érek rá arra hogy mindennap odamenjek méricskélni. Illetve azért is kérdeztem feljebb hogy mik a tapasztalatok helybéliektől, mert úgy nem költöznék oda, ha a végén meg kiderülne hogy egy ótvar sz*r használhatatlan a hálózat. Tehát ahhoz hogy ott tudjak méricskélni, ahhoz ott kéne laknom, viszont ott lakni meg csak akkor akarok, ha van normális net, ördögi kör.
    Aki pedig azt mondja hogy kis hazánk élen jár a net lefedettségben, az biztos hogy nem járt még vidéken, különösképp a nyugati határmenti megyékben. Noname szolgáltatók, 10 évvel ezelőtti színvonalú szolgáltatásokkal, egyedüli kiskirályokként pofátlanul magas árakkal.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák