Új hozzászólás Aktív témák

  • ngabor2

    nagyúr

    válasz sasa311 #1580 üzenetére

    csak annyira, mint amennyire a mákszemek morfintartalma... rossz mérési módszer alapján hibás következtetést vonnak le. vajon hogy viszgálták? rákötöttek egy szivattyút, és mindent, ami átjött, megvizsgáltak? értelmes ember nem így szívja a pipát.

    kátránytartalom: aki azt mondja, hogy egy normálisan megtömött pipából, normális használat során, hideg vízen átbuborékoltatva, hosszú csővel több kátrány marad a füstben, mint egy 7-8 centis égő cigiből, amiből forrón jön a cucc... az hazudik. vagy a cigigyártók szponzorálják. vagy nem jól mér. de egy a lényeg: nem igaz.

    nikotintartalom: ha eleve a normál cigi nikotintartalma alatti dohányból indulnak ki, ami szintén átbuborékol a vízen... meg fog kötődni az a kevés nikotin is. különösen, ha az a víz tartalmaz egy kis citromlevet is.

    ha ezt a soook okosságot most kikutatták, akkor árulja már el valamelyik nagyon okos, hogy miért van az, hogy a cigire rá lehet szokni, és erős függőséget okoz, a vizipipa meg nem? miért van az, hogy a cigitől köhög az ember, a pipától nem? miért van az, hogy a cigi után minden büdös marad, a pipától meg max gyümölcsös illatú?

Új hozzászólás Aktív témák