Új hozzászólás Aktív témák

  • infectedmann

    őstag

    Az adatlapomon lévő konfigról lenne szó. Reggel véletlenül bekapcsolva hagytam, reggel nagyon rohantam, hogy időben beérjek dolgozni.
    Hazaértem, monitor elment aludni, mert úgy van beállítvan a Windowsban (8.1 - 64 bit), megnyomtan a billentyűzeten egy gombot, megmozgattam az egeret semmi.
    Gépet kikapcsoltam, bekapcsoltam, semmi. Monitoron hatalmas feketeség, speaker nem pittyeg.
    Gépet kikapcsoltam, áramtalanítottam, elem ki, CMOS clear jumpert átállítottam. Vártam valamennyit, mindent vissza raktam, gépet elindítom felajánlja, hogy elinduljon-e alap BIOS beállításokkal, ezt választottam, Windows be bootol, minden működik, minden eszközt lát, újtaindítottam és azóta akármit csinálok se kép, se hang, Windows tuti nem bootol be, mert egyik hálózaton lévő gép se látja az enyémet vagy a megosztott nyomtatót.

    Proci és VGA húzva voltak. Proci 3.5-ről 4.2GHz-re, VGA GPU-ja 1075MHz-ről 1150-re. Mindkettő tesztelve volt tuning után és tuning és fokozatos volt, nem húztam fel minden hasraütésre, hogy az úgy jó lesz. kb. 18-20 órát nyúztam játékokkal a gépet, eddig semmilyen hibát nem tapasztaltam. Kondik épek, nem púposak, egyik komponensen se látok fizikailag olyat, mi hibára utalhatna.

    Valami tipp?

    Most itt fekszik mögött szétszedve a gép, pihentetem egy kicsit hátha lesz valami eredménye. egyedül processzorom van, amit le tudok tesztelni, minden mást csak holnap a munkahelyemen :(

Új hozzászólás Aktív témák